Új medicina

Kedves Mindenki!

Az utóbbi idők fő témái közé tartozik az infuenza és a védőoltás.
Ha néztétek a hét elején volt egy riport az Echo tv-ben Barnai Robertoval Az Új Medicináról vagy a GNM-ről más néven.
Én Roberonál tanultam az Új Medicinát.
Ebben a rendszerben az első alaptétel az, hogy konfliktus nélkül nincs megbetegedés. A betegségek és a konfliktusok teljes rendszerbe vannak foglalva
Az influenza a torokfájás a taknyosság mind egy konfliktustól származik egy úgy nevezett elválasztódási, elhatárolódási konfliktus, melynek tartalma: nem akarok taknyos lenni, nem akarok influenzás lenni és ide tartozhat még az “itt nekem valami bűzlik”kiszagolni a veszélyt.
A média és a propaganda már gondoskodott arról, hogy ezeket a konfliktusokat elszenvedjük.
A betegség vagy inkább külön program, ugyan is minden elváltozásnak értelmes biológiai célja van. Szóval a külön program első szakaszának tüneteit legtöbbször észre sem vesszük, száraz nyálkahártyák de ezt ráfogjuk a fűtésre. A másik nehezen észrevehető tünet lehet még az, hogy stersszesek vagyunk: hideg kéz és láb, gyakran jut eszünkbe, hogy nem akarok beteg lenni és erre a tv mindig emlékeztet is.
Aztán következik a külön program második szakasza. Ez már sokkal látványosabb.
Miután megoldásra került a konfliktusunk, mert már annyit riogattak, hogy nem vesszük komolyan vagy kibeszéltük magunkból vagy megbékéltünk a helyzetünkkel, hogy úgy sem úszhatjuk meg, belépünk a második szakaszba és ez a helyre állító fázis. A helyre állítás a rendelkezésre álló vírusok és baktériumok  segítségével megy végbe. A gyógyuló szakasz olyan hosszú mint a konfliktus aktív szakasz. A helyreállítás közben a következő tüneteket észlelhetjük:fáradtság, hő emelkedés, láz, izzadás és egyéb váladékozás pl. taknyosság, torokfájás, nyálkahártya gyulladás és minden egyéb tünet ami még az influenzához szokott társulni.
Tehát minél hosszabb ideig akarjuk megúszni a betegséget annál tovább fog tartani és annál erőteljesebb tüneteket fog produkálni a második szakaszban.
A szövődmények abból adódnak, hogy a második szakasz tüneteitől határolódunk el.
Az egyik legveszélyesebbnek tartott szövődmény a tüdőgyulladás, ettől félünk titkon a legjobban. A tüdőgyulladásnak a konfliktusa épen ez az félelem a területen, féltem az egészségem. Ez a stressz a helyreállítási szakaszban produkálja a tüdőgyulladást
Mi akkor a teendőnk? Minél kevesebbet foglalkozzunk a témával elsősorban. Igyekezzük minél alaposabban kibeszélni az ebbéli félelmeinket. Ha már elért a betegség akkor ne a tünetekkel küzdjünk, hanem segítsük a testünknek, hogy minél simábban és gyorsabban túljussunk rajta. Ágy meleg, természetes vitaminok, sok folyadék és nyugalom. A vírusok 39 fokon vagy az felett dolgoznak. Ez természetes nincs semmi baj ezzel, 40 fokig nem gond.
A járványnak az a lényege, hogy sokan megbetegszünk. Egy ilyen betegséggel sok minden kitisztul a szervezetünkből. Ne ellenségként fogadjuk akkor sem ha nem túl kellemes.

Az ujmedicina.hu  oldalon sok mindennek utána nézhetsz.

Üdvözlettel

Nagy Béla

This entry was posted in Egészségmegőrzés, Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!