Segítség Kárpátaljára

Kedves Barátaink!

Továbbítom felétek ezt a kérést. Bajban ismerszik meg a barát, szokták volt mondani. A csütörtöki lakossági fórumra aki segíteni szeretne készüljön egy kis adománnyal a határon túli magyar testvéreink számára.
Eszembe jutott még az is, hogy a Borsod megyei MSZ gazdag gyógyítókban s ha nem lesz elég a vitamin ami eljut a faluba, jó tanácsként össze lehetne írni, hogy a természetből mit lehet hasznosítani, ami enyhíteni és gyógyítani tudja a betegeket. Én nem vagyok gyógyító de aki az, tudja hogy milyen tanáccsal segítsen ilyen esetben, tehát kérem őket, ha személyesen nem is tudnak mindnyájan eljönni, írják le a tanácsaikat és juttassák el nekünk a lakossági fórumra.

Köszönettel
Szabó Kata
megyei titkár

Kedves Kata!

Kérlek továbbítsd!

Igaz kisgyőrieknek érkezett a kérés, de miért ne segíthetne más Msz tag is. Testvér településünk Mezőgecse kért tőlünk a járvány miatt vitaminokat, immunrendszer erősítésére készítményeket, stb.
Mi elkezdtünk 1000 ft-okat gyűjteni, amin majd ezeket a készítményeket megvesszük. Nyíregyházára továbbítjuk ezeket, onnan viszik tovább. Nagyon elkeseredett kérés jött, és nincs, csak néhány napunk, mivel ott már most betegednek meg az emberek.
Érkezett már felajánlás védőmaszkokból is ( Balogh Zoltán-Kisgyőr).
Akinek van egészségügyi ismerete: mit érdemes a pénzen venni, ami árban is jó, ill. hatásaiban is megfelelő lenne egy ilyen influenza szerű betegség esetén.
Szerintem, ha gyűjtünk, akkor a legutolsó időpontja ennek a csüttörtöki megbeszélés legyen. Pénteken már vinni kellene a dolgokat.

Üdvözlettel: Soós Ferenc

This entry was posted in Egészségmegőrzés, Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!